Pidustused Andas – Foundation day 141

Anda Foundation Day 141 oli üks suur suur pidu 🙂 Kõik sellesse regiooni kuuluvad barangayd (külad) valmistasid ette korraliku tantsukava, millega omavahel mõõtu võeti. Kindasti kuulus sinna hulka veel üks eriti ägedaks tuunitud sõidumassin, mis seda küla iseloomustas ja kostümeeritud kohalikud.autod koos Siinkohal lootsin näha mingit rahvariide taolist asja, aga kus sa sellega. Kõik oli ühtlaselt aasiapärane, ilma erisusteta. Riietus oli valmistatud läikivast atlasskangast. rahvarKogu punt tegi läbi keskuse paraadmarsi, mis möödus ka meie maja eest ja mida oli väga lahe tegelikult jälgida. Veelgi toredam oli, kui kohtasid mõnda tuttavat nägu (nt. Talisay barangayst). Hiljem kogunes kogu mass keskuse peaväljakule, kus siis löödi letti kogu omavalmistatud kraam ja püüti seda ka müüa.

Meiegi olime ametis koos Ana ja Vioga ning korraldasime endale kena väljanäituse. found3Välja panime kookosest erinevad ehted ja taaskasutusraames õmmeldud kotid. Mulle isiklikult need kotid väga meeldivad, värvilised ja naljakate fotodega. Palju käidi uurimas, millega on tegemist ja kuidas tehtud ning kes ja miks me siin üldse oleme.IMG_2319

Kuna niisama kuumas istuda on üsna tüütu ja osad kotid vajasid viimistlemist, siis punusime sangasid ja peitsime niidiotsi jne. Ühesõnaga tegime kõik, et olla kohalike seas võimalikult väljapaistvad 😉 Tore oli kuulda positiivset tagasisidet nii kohalikelt kui ka turistidelt. Seega see, mida siin teeme on ikka üks õige asi.

DCIM107GOPRO

Loomulikult olid väljas maailma kuulsad kalachipsid ja (minu lemmik) lillakas jäätee Blue ternatest. Lilla värvus on tingitud konkreetse lille kuumutamisel tekkivast värvist. clitoria_2

Projekti kaasfinantseerib EV Välisministeerium humanitaar- ja arenguabivahenditest.

eesti aregokoostoo

Our Mission

ANDAKIDZ is bringing joy to the children of Anda.

ANDAKIDZ provides goods and services through the local community that will improve the lives of children in the poorest families and ultimately reduce childandakidz.orgi just added you as admin on andakidz