Janika esimene töönädal

Esimese töönädala selgroog on murtud ja ongi 5 päeva möödas. Mida ma siis siin teinud olen? Mõned ehted ja uurinud maad, millised on kohalikud võimalused. Mida inimesed üldse oskavad, materjalide saadavus jne.  Taaskasutus on in. Kõige rohkem võib asju teha kookospähkli koorest, sest sisu ju juuakse ja süüakse ära nind kookospalmeon siin palju. Osad kookospähkelid on seest tühjad ehk ilma viljata. Ära saab kasutada kõikvõimalike krabiliste (koorikloomade) kestasid. Punutakse palju korve, karpe, kotte, matte jne.

Our Mission

ANDAKIDZ is bringing joy to the children of Anda.

ANDAKIDZ provides goods and services through the local community that will improve the lives of children in the poorest families and ultimately reduce childandakidz.orgi just added you as admin on andakidz